Връчиха дипломите на абсолвенти от ВТУ

Връчиха дипломите на абсолвенти от ВТУ | StandartNews.com

Велико Търново. Вицепрезидентът Маргарита Попова, кметът Даниел Панов и ректорът проф. Пламен Легкоступ връчиха дипломите на студентите от професионално направление „Администрация и управление" на Стопанския факултет при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий".

Дипломи получиха завършилите степен бакалавър в специалностите „Стопанско управление" и „Публична администрация" и магистрите в специалностите „Бизнес администрация", „Публична администрация", „Управление на проекти" и „Здравен мениджмънт".

282 са абсолвентите, от тях 82 са отличниците. Церемонията се състоя в музей „Възраждане и Учредително събрание" .„Помнете Велико Търново като един достолепен и красив град, в който част от вас могат да си намерят работа и да създадат семейства. В навечерието на празниците нека сърцата и душите ви бъдат озарени с топлина и доброта", пожела на младите хора кметът Даниел Панов.

„Вие трябва да се гордеете с вашите преподаватели, със знанията, уменията, навиците, които сте добили по време на вашето обучение тук и да знаете, че Великотърновският университет трябва да бъде винаги ваше зн
аме", подчерта в приветствието си ректорът на висшето училище проф. Пламен Легкоступ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай