Убиецът на рускинята: Обичах тази жена

Убиецът на рускинята: Обичах тази жена | StandartNews.com

Любовта е гибелна понякога! "Обичах тази жена! Шест месеца живяхме неразделно! Преди това имахме интимна връзка още толкова", каза пред съда бургазлията Димитър Радев, който разби с юмруци главата на рускинята Наталия в ж. к. "Лазур". Той поиска по-лека мярка за неотклонение - домашен арест, съобщава още "Флагман". Обвиняемият подчерта, че ще съдейства на разследването и няма да се укрие. Той е разведен и има дъщеря на 30 години, с която не са се виждали отдавна. Съдът обаче му наложи най-теожката мярка и го остави в ареста.

На въпрос на съдия Пепеляшев с какво се занимава, Радев отговори: "Когато някой има нужда от мен, ме търси за дребни услуги!"

Въпреки че има постоянен адрес, който се намира само на метри от мястото на кървавата трагедия, прокуратурата поиска най-тежката мярка - задържане под стража. Според държавното обвинение, има опасност Димитър да извърши друго престъпление или да се укрие, тъй като има солидно криминално досие.

Според защитника му адвокат Рачев след бруталното убийство Димитър сам е отишъл в близката бензиностанция и повикал "Бърза помощ". Той нямал достатъчно доходи, за да се укрие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай