Турски студент с два опита да си пререже вените

Турски студент с два опита да си пререже вените | StandartNews.com

Турски студент отвори работа на медици и полиция в Благоевград след като само за 3 дни два пъти направи опити да си пререже вените. За щастие, младият мъж, който изпаднал в депресия, не успял да сложи край на живота си.

Първият път след употреба на алкохол младежът пробвал да пререже китките на ръцете си пред очите на приятелите си. Той бил с компания на дискотека, пийнал повече и почнал да плаче. Разказал някаква потресаваща семейна история, казал,че брат му бил болен на легло. След това излязъл пред входа на заведение да пуши и с ножче срязал вените на китките си. Веднага бил транспортиран до Спешно – приемно отделение на МБАЛ – Благоевград.

Медиците установили, че пациентът има само повърхностни рани и го освободили за домашно лечение. След два дни младият мъж повторил упражнението в хотелската си стая в града. Приятелите му, които подозирали, че той е лабилен психически, извикали полиция. Униформените разбили вратата на хотела и открили студента. Раните отново не са сериозни и той не е хоспитализиран. Този път обаче ще бъде консултиран с психиатър, ще бъде тестван и за наркотици, увериха лекари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай