Спипаха дилър – беглец в кресненско село

Спипаха дилър – беглец в кресненско село | StandartNews.com

Криминалисти разкриха дилър, който избяга при гонка на главен път Е-79 и изхвърли 2 килограма марихуана по време на преследването. Досъдебно производство за притежание на наркотично вещество е образувано срещу 25-годишния А.А. от село Сливница.

Миналата сряда, към 00,15 часа, той шофирал лек автомобил „Фолксваген Голф" в района на Кресна. Пътувал към Сандански. Не се подчинил на подаден сигнал за полицейска проверка и продължил към града, като изхвърлил от колата найлонов чувал с 2 килограма суха и тревиста маса, реагирала по-късно на теста на канабис.

За щастие никой от служителите на реда не е пострадал, когато младият мъж натиснал газта, вместо да намали и спре. Полицаите тръгнали да го преследват, но напразно. Беглецът успял да се изплъзне на преследвачите си в лудата гонка и да се покрие.

Полицаите заснели номера на автомобила. На сутринта собственикът на въпросната кола дошъл в полицията, за да обяви, че е открадната. „Това бе опит да се измъкне и да не носи отговорност за пренасянето на наркотичното растение и за бягството от колегите ни. Събрахме доказателства за съпричастността му към този случай", обясниха криминалисти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай