Спасиха натровила се с хапчета тийнейджърка

Спасиха натровила се с хапчета тийнейджърка | StandartNews.com

8-г. момиче пък се попари с вряла вода

Благоевград. 14-годишно момиче бе спасено от лекарите в реанимация на МБАЛ – Благоевград, след като се натрови с лекарства. То е прието по спешност в отделението в сряда вечерта. Осмокласничката е от Благоевград, тя изпила едновременно няколко вида хапчета. „Коктейлът" бил завършен с различни сиропи, 1 един от които е бронхолитин. „Веднага е включена на системи, влети са й банки, направени са й промивки на стомаха. За няколко часа състоянието й е стабилизирано. Днес /б.а.-четвъртък/ ще бъде изписана", каза Даниел Петров от пресцентъра на здравното заведение.

По непотвърдена информация тийнейджърката прави пореден опит да сложи край на живота си. За случая е уведомена и полицията.

8-годишно момиченце пък пострада при нелеп инцидент с вряла вода в дома си. То обърнало по невнимание тенджере с гореща вода върху себе си в сряда вечерта. Прието е към 21,30 часа в МБАЛ - Благоевград с изгаряния по едната ръка и гърба. „Детето е с около 20% изгаряния, няма опасност за живота му. То е транспортирано за лечение в Клиниката по изгаряния на „Пирогов" в София", уточниха от пресцентъра на болницата в Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай