София остава без вода на 5 места днес

София остава без вода на 5 места днес | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение жк „Младост-2" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на живеещите в бл. 292, бл. 293.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Никола Вапцаров" в жк „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на живеещите по ул. „Мала планина" от ул. „Карамашев" до бул. „Никола Йонков Вапцаров" 6, ул. „Драгалевска", бл. 32, ул. „Беломорски проход"51.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Бързицов" във вилна зона „Симеоново-Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.30 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Синьо лято", ул. „Цар Михаил Асен", ул. „Илинден", ул. „Преспански камбани", ул. „Проф. Александър Бурмов", ул. „Монах Спиридон", ул. „Симеоновска", ул. „Златен век".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева" в кв. „Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на живеещите в района по ул. „Мара Бунева" от ул. „Железопътна" до ул. „Кирил Пърличев".

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. 365 в кв. „Модерно предградие" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на живеещите на ул. „Старата църква", ул. „Светла", ул. „Стефан Дуньов", ул. „Черни Дрин".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай