Смяна на лампи в тунел отби движението към Гърция

Смяна на лампи в тунел отби движението към Гърция | StandartNews.com

Започна ремонтът на осветлението на тунел „Железница" при 370-ти километър на главен път E-79 край Благоевград. Ремонтните дейности ще се извършват между 8 и 20 ч. в делничните дни и трябва да завършат до 29 юни. По време на ремонта преминаването през съоръжението ще бъде ограничено и трафикът ще се пренасочва по обходни маршрути.

За пътуващите от София за Кулата движението се отбива след мотел „Монца" и при отклонението за село Железница се връща обратно на главния път. За тези, които карат към София трафикът на МПС се отбива при отклонението за село Железница и се включва отново в щосето при км 369.

Необходимо е шофьорите карат внимателно, със съобразена скорост и стриктно да спазват въведената временна вертикална сигнализация с пътни знаци.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай