Шефове в ЧЕЗ слушат жалби и предложения в Сандански

Шефове в ЧЕЗ слушат жалби и предложения в Сандански | StandartNews.com

ЧЕЗ организира приемна за битови и бизнес клиенти от община Сандански на 23 октомври. Инициативата е със съдействието на кметството в курортния град. Срещата ще се проведе от 10:00 часа в заседателната зала на общината. На нея ще присъстват регионалните ръководители на четирите основни направления в „ЧЕЗ Разпределение България" АД – „Експлоатация и поддържане", „Развитие на мрежата", „Управление на мрежата" и „Мерене и управление на данните". Ще има и представител на „ЧЕЗ Електро България" АД.

Целта е потребителите да представят конкретни казуси и да зададат своите въпроси. Всеки клиент ще получи индивидуален отговор след подробно разглеждане на представения от него случай. „Грижата за потребителите е основен приоритет за ЧЕЗ. Целта ни е да бъдем максимално близо до клиентите, да водим открит диалог с тях. Всеки, който посети приемната, ще бъде изслушан и въпросите му ще получат необходимото компетентно внимание", каза Димчо Станев, директор „Обслужване на клиенти" в ЧЕЗ България.

Инициативата в Сандански е част от кампанията, която ЧЕЗ стартира от 20 октомври, за организиране на приемни в 14 населени места от Западна България – Благоевград, Ботевград, Бяла Слатина, Видин, Враца, Дупница, Кюстендил Ловеч, Монтана, Перник, Плевен, Разлог, Сандански и Тетевен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай