Шампионка по гимнастика сред „Големите надежди" край морето

Шампионка по гимнастика сред „Големите надежди" край морето | StandartNews.com

Варна. Републиканска шампионка по художествена гимнастика беше сред най-обещаващите таланти на провелия се във Варна кастинг за най-новото шоу на Нова ТВ „Големите надежди". 13-годишната грациозна малка дама изпълни емблематичната песен на „Сигнал" „Да те жадувам" и доста сложната „Hurt" на Кристина Агилера, с които сериозно впечатли екипа на кастинга. Оказа се, че майката на момичето съвсем случайно разбрала за таланта на детето си. Наскоро у дома тя чула дъщеря й да разучава песни съвсем сама. Затова и не се поколебала и побързала да я доведе на кастинга.

След варненската сензация и Атанас Колев, който стигна до финала във втория сезон на X Factor, доказа, че музиката и спортът вървят ръка за ръка повече от успешно.

В лицето на друг талант пък Варна отново доказа традициите си в рап жанра. 10-годишен самоук рапър развесели журито с изпълнението на „Кралете на дрифта" на Бате Сашо и DJ Monkey. На въпроса от колко време се занимава с пеене, малкият рапър съвсем непринудено отговори „От няколко дни!". Оказа се, че самородният талант обожава да слуша и танцува рап и хип-хоп и обича повече да съчинява текстове, отколкото да пее песни.

8-годишна красавица от Търговище изпълни репертоар на 4 езика.

Музикалните деца от Варна и региона, впечатлиха с талант, артистичност, уверено сценично присъствие и сериозен музикален репертоар. Морската столица беше петият град, който домакинства на кастинг турнето на шоуто „Големите надежди" на Нова ТВ. В петък „Големите надежди" продължават своето турне в Бургас (31 януари), а след това ще пристигнат в Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари). Всяко дете на възраст между 4 и 14 години ще трябва да се представи с две изпълнения – едно на български и едно на чужд език, припомнят условията организаторите. Избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове. Задължително условие за всички таланти е да бъдат придружени от свой родител или настойник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай