Семейство с деца стигна от Франция до Видин на велосипеди

Семейство с деца стигна от Франция до Видин на велосипеди | StandartNews.com

Видин. Семейство от Франция – 29-годишната медицинска сестра Марион и съпругът и Флорен, стигнаха до Видин от родината си на колела. Крайна им цел е българското черноморие, където смятат да си починат.

Младите родители возят на колело и двете си момичета – 3-годишната Колин и 19-месечната Фелис. Въпреки трудния път и промените във времето, децата са здрави. Пътуването им понася добре, сподели майката.

За децата семейството е направило малко приспособление – триколка, в която те пътуват. Подвижната къща е покрита и ги пази от дъжд и слънце. Прикачена е на велосипед, който управлява майката. Бащата е натоварил на своя малкото багаж.

През страните, през които е преминало, семейството отсяда в хотели или разпъва палатка. На открито ще прекара нощта в Лом, на брега на Дунав. Във Видин нощува на хотел.

Заедно със семейството и децата пътуват и 3-ма оператори. Те снимат филм за необичайното пътуване, което е започнало преди 3 месеца.

На колело пътува и сестрата на Марион – 31-годишната Зоуи.

Разстоянието, което семейството ще измине до нашето море, е 3000 км. Досега то е пропътувало с въртене на педалите 2400 км, изчислиха видинчани. Привлечени от сушката зад триколката, на която висят прани детски дрешки, те отначало недоумяваха, но после изръкопляскаха на щурите пътешественици с деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай