Секретарка стана началник на шефа си

Секретарка стана началник на шефа си | StandartNews.com

Сливен. Секретарка победи директора си и стана негов началник. Фатме Хасанова, която бе технически секретар на директора на общинската служба за социално подпомагане в Сливен, е новият директор на службата. В конкурса участва и нейният доскорошен началник Георги Вишнаров, който й бе шеф в продължение на четирите месеца докато изпълняваше длъжността директор.

 

"Тя е много добре запозната с работата и на директорите, и на началниците на отдели. Цялата документация години наред минава през нея. Освен това бе назначена на длъжност социален работник, а с вътрешна заповед изпълняваше и длъжността технически сътрудник", заяви пред "Стандарт" Тотка Костова, директор на регионална дирекция "Социално подпомагане"-Сливен. Г-н Вишнаров също се яви на конкурса, но не го допуснаха до интервюто. Явно не е бил достатъчно вещ по темата, дадена на участниците в надпреварата, допълни Тотка Костова.

 

Междувременно от гражданското сдружение "Свети Георги Победоносец" в Сливен обявиха началото на "лова на вещици" в социалната служба. Г-жа Фатме Хасанова е дала лоша оценка за качеството на работата от страна на Георги Вишнаров, за да го освободят от работа. Предните три години той имал отлична оценка, а за 2013 година му е дадена ниска оценка, твърдят от сдружението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай