Съпруг на обрана търговка спипа крадците

Съпруг на обрана търговка спипа крадците | StandartNews.com

Храбър съпруг на жертва на крадци успя сам да спипа апашите и да ги задържи до идването на полицията. Екшънът станал близо до ГКПП – Кулата на границата с Гърция в събота към 14,00 часа. 61-годишната Ю.А. и 35-годишният й син И.А., които са от Видин, издебнали магазинерка в търговски обект в село Кулата и отмъкнали мобилния й телефон.

След това побързали да офейкат. Търговката обаче бързо се усетила и уведомила мъжа си, че е станала жертва на крадци. Той ги догонил и ги спипал на главен път Е-79. Подал сигнал в полицията и ги задържал до идването на служителите на РУ – Петрич. Двамата крадци са арестувани и вкарани в ареста до 24 часа. Срещу тях е образувано досъдебно производство за кражба.

Мъж наръга приятел със стъкло

Двама мъже, които пийвали кротко в частен дом в Сандански, се скарали и хванали за гушите. Сигнал за пациент с травма на главата от стъкло е поданен от медиците на Спешен център в полицията в курортния град. Полицаите установили, че в неделя към 20,00 часа 20-годишният пострадал млад мъж е участвал в скандал в жилище с 21-годишния санданчанин С.К. В мелето опонентът му грабнал парче стъкло е нанесъл удар по главата му. Раненият младеж е закаран в Спешен център за оказване на медицинска помощ. За случая е уведомена Районна прокуратура - Сандански. Срещу извършителя на нападението със стъклото е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Няма опасност за живота на настанения за лечение в МБАЛ „Свети Врач" мъж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай