Рейд на спектакли на благоевградска сцена

Рейд на спектакли на благоевградска сцена | StandartNews.com

Благоевград. Постановки във всеки работен ден до края на тази седмица ще зарадват благоевградската публика. „Голямата печалба" на Ектор Кинтеро ще се играе в сряда от 19,00 часа в Храма на Мелпомена. Постановката е на Петринел Гочев.

 

Комедията се отличава с леко нагарчащ хумор, под който прозира загриженост и безпокойство за съдбата на "малкия човек". На 13 март от 19.00 часа почитателите на Мелпомена ще проследят какво се случва с "Двамата невронци". Директорът на благоевградския драматичен театър Рашко Младенов и един от създателите на група ФСБ Константин Цеков ще пресъздадат чрез музика живота на двама пенсионери музиканти, живеещи в старчески дом.

 

Ден по-късно, 14 март, от 19.00 часа Сатиричен театър „Алеко Константинов" -София гостува на благоевградска сцена с комедията на Валентин Красногоров „Прелестите на изневярата". Режисьорът на постановката, известният ни актьор Йосиф Сърчаджиев, изправя публиката пред въпроса: „Обичаме или просто панически искаме да не сме самотни? Обичат ли ни, или просто партньорът ни няма друг избор?".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай