Разузнавач оглави полицията в Хасково

Разузнавач оглави полицията в Хасково | StandartNews.com

Хасково. Ексразузнавач оглави областната дирекция на МВР в Хасково. Комисар Ангел Цанков беше представен на ръководния състав на дирекцията във вторник от зам.-директора на Главна дирекция "Национална полиция" Константин Димитров.

"Ръководството на МВР очаква конкретни действия по линия на контрабандата, измамите с ДДС и акцизите", е посланието на старши комисар Димитров към новия директор на хасковската полиция. Старши комисар Константин Димитров добави още, че основният акцент в предстоящата работа, както на национално, така и на регионално ниво е ефективната борба с битовата и организирана престъпност и установяване на добър обществен ред за гражданите.

Комисар Ангел Цанков Ганчев е завършил ВСУ "Черноризец Храбър" - Варна. Кариерата му в МВР стартира през 1990 година в РУП-Харманли. В годините последователно е заемал длъжностите полицай, младши разузнавач, разузнавач. 13 години по-късно става и шеф на полицейския участък.

През 2006 г. става началник регионално звено "Полиция" при ОДМВР-Хасково. Същата година през септември е назначен на длъжност началник отдел "Опазване на обществения ред и превенция" към дирекцията.

Досегашният директор комисар П. Петров е назначен на длъжност директор в резерва на МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай