Престъпници се биха и клаха в Банско

Престъпници се биха и клаха в Банско | StandartNews.com

Баснко. Четирима банскалии се биха и клаха посред бял ден в курорта Банско. Кървавият сблъсък между тях възникнал около 14,00 часа в понеделник пред фитнес център в града. В.К. бил със синовете си А.К. Г.К. Те причакали в засада Георги Р.

Тримата мъже се нахвърлили срещу опонента си, тъй като имали стара вражда с него. Започнали да го налагат здраво с юмруци и ритници. В мелето атакуваният мъж успял да извади нож и да ръга напосоки. Заформила се страшна улична битка. От острието на ножа са пострадали бащата и единият му син. По-възрастният от пострадалите е с порезни рани по главата, ръцете, устните и корема. Полиция е пристигнала на място и е предотвратила разрастването на ръкопашния бой.

„Всички са с различни наранявания, но няма опасност за живота им. Закарани са в спешния център в Разлог, за да им бъде оказана медицинска помощ. Лекарите ще преценят кой ще остане за лечение в болница. Останалите ще бъдат задържани в ареста до 24 часа. По случая вече е образувано досъдебно производство. И четиримата мъже са криминално проявени", заяви директорът на ОД МВР в Благоевград комисар Георги Костов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай