Предприемач от Трън спечели премия с бизнес план

Предприемач от Трън спечели премия с бизнес план | StandartNews.com

Собственикът на дърводобивната фирма „Венис" ЕООД Стефан Стефанов от Трън получи премия за добър бизнес план от фондация „Тръст за социална алтернатива". Той е участвал в първия випуск на програмата „Бизнес алтернативи" - пролет 2016 г. Фирмата му се занимава с дърводобив и продажба на дърва за огрев в община Трън.

С от 4 хиляди лева ще се работи за спиране на измамите с възрастните и трудноподвижни хора. „Венис" ще постигне това чрез предоставяне на коректни и навременни услуги по доставка на дърва в региона, грижейки се за специфичните нужди и желания на застаряващото население от селските региони.

С програмата "Бизнес алтернативи" се помага на включените в нея предприемачи да създадат и развият успешни бизнеси, водещи до финансова независимост и подобрено икономическо състояние. С първа награда от 7000 лв. Е отличен бизнес-проектът на Ангел Валентинов от Монтана за Модна къща „Мама, Тати и Аз". Останалите победители са Спас Спасов от София за Foodtruck или подвижен ресторант, Стефан Стефанов от Трън и Пламен Илиев от врачанското село Малорад за подвижна книжарница „Идея".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай