Пиян мъж преби изгората си

Пиян мъж преби изгората си | StandartNews.com

Битов скандал завърши с поредното насилие над жена в Благоевград. Насилникът е вкаран в ареста до 24 часа по Закона за МВР. Той може да бъде осъден на до 5 години лишаване от свобода за нанесената средна телесна повреда на жената, с която живее на семейни начала. Екшънът е станал в жилището им късно вечерта.

45-годишният Г. Д. се почерпил порядъчно с алкохол. Приятелката му напразно се опитвала да спре порива му към чашката. Накрая бабаитът се разгневил на постоянните забележки и се нахвърлил върху нея с юмруци и ритници.

Сигнал за инцидента е подаден на телефон 112. Полицейски служители веднага пристигнали на място и арестували бияча, който е от Благоевград. Потърпевшата е закарана с линейка в Спешно – приемно отделение на МБАЛ в областния център. Лекарите са установили сериозни травми по тялото й, настанена е за лечение здравното заведение, няма опасност за живота й.

По случая е образуван заявителски материал. Най-вероятно жертвата на насилието ще подаде жалба в прокуратурата срещу побойника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай