Петима са в болница след сбивания в Благоевград

Петима са в болница след сбивания в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Петима души са в болница след сбивания на Никулден в Благоевград, предаде БГНЕС. 

Единият случай е в ромската "Предел махала". Към 1.20 часа след полунощ е станало сбиване между две празнуващи Никулден компании. Вследствие на сбиването с тъп предмет по главата е ударен 39-годишният Юлиян Т., живущ на ул. "Търново". Той е приет в Спешно-приемно отделение/СПО/ на МБАЛ с разбита глава. След приемането му пред спешно отделение пристигат участниците в сбиването. За да продължи то и пред СПО, са попречили охраната на МБАЛ, както и две полицейски патрулки. До тази сутрин пред отделението останаха да дежурят само близките на бития Юлиян.

Малко след 5 часа тази сутрин стана второ сбиване, и то на традиционно място - пред закусвалня "Младите лъвове" в идеалния център на Благоевград. Тук на ул. "Димитър Талев", за да купят закуски си дават среща посетителите на околните дискотеки. Боят между 18-20-годишните младежи "пламнал" към 5.20 часа. Вследствие на него в Спешно-приемно отделение са приети петима пострадали. Двама с линейка, а останалите кой с какво намери. 20-годишен младеж е ударен също с твърд предмет по задната част на главата. Двама са със съмнения за фрактури на крака и ръце.

Тази нощ са работили и дежурните във филиала на спешната помощ в Банско. Те са се отзовали на няколко повиквания от механи и дискотеки, но за щастие при тях няма настанени в болница. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай