Паднали дървета затиснаха коли във Варна

Паднали дървета затиснаха коли във Варна | StandartNews.com

Варна. Заради силния вятър през изминалата нощ са станали 14 инцидента с паднали дървета и клони във Варна. Това съобщи за „Фокус" Ирена Петричева от Областната дирекция на МВР - Варна. Тя уточни, че сигналите са много, но няма пострадали хора.

В 22.30 часа е подаден сигнал за паднало дърво върху кола на ул. „Македония" в морската ни столица. Граждани са сигнализирали и за затиснати коли на улиците „Венелин" и „Яворов", а 30 минути след полунощ е получен сигнал за паднало дърво върху лек автомобил на ул. „Братя Миладинови".

Друго поражение върху кола- на бул. „Чаталджа", е регистрирано малко след 02 часа през нощта, а по-късно има обаждане за паднал клон върху превозно средство на кръстовището на ул. „Македония" с „Державин".

Заради силния вятър пристанище Варна е затворено за всички кораби. Това съобщава сайта на „Ръководство на корабния трафик – Варна". Ограничението е въведено за всички портове и канали в района, където вятърът е със скорост 14 – 18 м/с. Вълнението на морето е до 5 бала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай