Откриха ремонтирани улици в две сандански села

Откриха ремонтирани улици в две сандански села | StandartNews.com

Само месец и половина след първата копка и строително - монтажните дейности бяха завършени и открити две улици - „9 май" в с. Левуново и „Иван Козарев" в с. Дамяница. Изпълнител на обектите е фирма „Пирин строй инженеринг". Кметът на община Сандански Андон Тотев преряза лентата заедно с кметовете на двете селища. Градоначалникът сподели, че се надява да бъдат реализирани все повече такива проекти и в други села от общината.

На улица „9 май" в с. Левуново бе извършено предварително почистване, включително на паразитна растителност. Бяха положени нови бетонови бордюри, направен насип, профилирани и уплътнени са основите от трошен камък. Положен бе и асфалтобетон за осигуряване на нормално отводняване на улицата. Край нея районът бе озеленен, поставена е и пътна сигнализация.

В село Дамяница също бяха почистени храстите и тревите. Доставени и положени бяха нови бетонови бордюри, улицата бе асфалтирана и е с необходимата пътна сигнализация. Проектите са по Програма за развитие на селските райони 2007-2013. Общата стойност на ремонтите бе почти 200 000 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай