Откриха майка и дъщеря мъртви в Джебел

Откриха майка и дъщеря мъртви в Джебел | StandartNews.com

Кърджали. Млада жена на 23 години и 6-годишната й дъщеря били отрити мъртви в апартамента им в град Джебел. Двете живеели на квартира. От няколко дни съседите им не ги били виждали и се усъмнили. Подозрението се усилило като усетили и неприятна миризма, която се носела от жилището. Не е ясно дали двете са жертви на престъпление. В момента криминалисти правят оглед, към Джебел пътува и окръжният прокурор Светлозар Лазаров, под чието ръководство ще бъде разследването, обясни говорителят на ОД на МВР в Кърджали Нина Стефанова.

Младата жена, която е намерена мъртва в Джебел, се казва Джейлян Ю., родена е 1991г., завършила е основно училище в село Старово, община Кирково", обясни кметът Юсеин Мехмед.

Той уточни, че в селото живеят нейни близки, баба й и дядо й, но родителите й близо 15 години работели в Германия. „Имат адресна регистрация тук, но като се върнат остават в Джебел", каза още кметът. По непотвърдена информация Джейлян била разведена от 1-2 години, но през последните месеци имала връзка с друг мъж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай