Община дава 224 167 лв. за нови знаци и табели

Община дава 224 167 лв. за нови знаци и табели | StandartNews.com

Получените оферти за изпълнение на обществена поръчка за нови табели и знаци ще бъдат отворени във вторник, 7 април, в община Благоевград.

Предложенията на фирмите, които участват в търга, ще станат ясни след 14,00 часа. Те се борят за поръчка с предмет: „Доставка и монтаж на улични табели, номера и пътни знаци за нуждите на Община Благоевград за 2015 г.". Две са обособените позиции по нея. Първата е за доставка и монтаж на улични табели, пилони за табели и номера, а втората е за доставка на пътни знаци и стълбове за тях. Общината разполага за настоящата обществена поръчка с финансов ресурс от 224 167,00 лева без ДДС. Критерият за оценка на кандидатите е "икономически най-изгодна оферта". Показателите са срок за изпълнение на поръчката – с тегловен коефициент от 10%, гаранционен срок – с тегловен коефициент от 20%. Най-важни са финансовите показатели - предложената от участниците крайна цена, която е с тегловен коефициент от 70%.

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, журналисти от средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай