Наркозависим се скри на чужд таван

Наркозависим се скри на чужд таван | StandartNews.com

Благоевград. Премеждие и бой заради гузна съвест. Това преживя наркозависим благоевградчанин, който се скри на чужд таван от полицията, но там яде пердах от собствениците. 34-годишният мъж, по прякор Гришката, живее на улица „Менча Кърничева" в Благоевград, на 50 метра от сградата на МВР – Благоевград. В понеделник следобед под въздействието на дрогата той отмъкнал бира и хранителни стоки от магазин.

Видеокамерите засекли кражбата. През нощта във вторник се усетил, че е извършил нещо нередно и сигурно ще го търси полиция. Затова преминал през капандурата на покрива в тавана на комшиите. На сутринта, към 07,00 часа, решил да излезе навън, но бутнал маса и събудил собствениците. Те го спипали и започнали да го налагат здраво.

Гришката успял да се отскубне и да хукне надолу по стълбите. На улицата обаче го заловил полицейски патрул. Установено е, че е със счупен пръст на ръката и с охлузни рани по лицето. Униформените го закарали в Спешно-приемно отделение на МБАЛ – Благоевград. Медиците му оказали първа помощ. По-късно е настанен за лечение в хирургично отделение на здравното заведение. Пред стаята охранява полицейски служител. Гришката ще бъде прибран за 24 часа в ареста по Закона за МВР, след като се стабилизира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай