Над 450 души яли заедно с натровените македонци

Над 450 души яли заедно с натровените македонци | StandartNews.com

Над 450 гости на „Гранд Хотел Банско" са вечеряли в събота в комплекса. Там се отседнали и четиримата македонци, които са получили хранително отравяне. Оказва се, че други гости нямат оплаквания, съобщи кореспондентът на "Стандарт".

„Там се храним и ние – персонал и ръководство. Нямаме никакви проблеми. Не сме предлагали нищо с кайма в съботната вечер. Имахме италианска вечер, доставиха ни охладени меса. Хапнахме ирландски наденички и свински ребърца. Храна тук не се задържа, контролът и проверките на хранителните продукти са ежедневни", коментираха от управата на хотела в курорта Банско, които са съдействали на инспекторите от РЗИ при проверката.

„Нямаме никакви притеснения, най-вероятно нещо друго е причинило неразположението на четиримата ни гости. Всичко ще стане ясно, когато станат ясни резултатите от взетите проби", казаха служители на хотела.

Стандарт Нюз припомня, че четиримата чужденци са приети в болницата в Благоевград с повръщане и разстройство. Обяснили на медиците, че яли кюфтета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай