Муса Палев не иска селища без ток през зимата

Муса Палев не иска селища без ток през зимата | StandartNews.com

Благоевград. Областният управител на Благоевград Муса Палев проведе среща с регионалния представител на ЧЕЗ за България Петър Докладал.

Целта на губернатора бе да се увери, че дружеството е в пълна готовност за зимния сезон и няма да допусне срив в системата и селища на тъмно. Двамата обсъдиха подготовката на „ЧЕЗ Разпределение България" за поддържане на електроразпределителната мрежа през зимния сезон. Тема на разговора беше и взаимодействието на компанията с местните и държавни власти в условията на повишен риск от аварии през зимата. Губернаторът още в началото на мандата си провежда периодични срещи с представители на дружеството. Този път той дискутира с Докладал и проектите за подобряване на обслужването на клиентите.

„Само в диалог и разговори с ръководството на компанията може да постигнем по-добри резултати, за да са доволни клиентите", твърди Муса Палев. Това бе една от традиционните годишни срещи на Петър Докладал с кметове и областни управители на обслужваната от компанията територия в Западна България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай