"Мис Варна" говори на френски

18-годишната Жаклина Братанова се окичи с короната

"Мис Варна" говори на френски | StandartNews.com

Варна. Вечните хитове на Елвис Пресли прозвучаха в най-звездния спектакъл по морето с водещ Орлин Горанов. Ретро блясък, бурлеска и рокендрол бяха гарнитурата към основното изживяване в Гранда - суперпродукцията за красота "Мис Варна 2013".

Зрители и чужди гости на петзвездната верига хотели се смаяха от светлинното шоу върху ефектна водна сцена на големия басейн. Безкрайно чаровният Орлин даде старт на 24 претендентки за престижната корона, които в първия тур бяха облечени в екстравагантни сексроклички на точки - стил 40-те и 50-те години на миналия век. Стайлингът на миските и аксесоарите им - златни бастунчета, игриви чадърчета и марабу, припомниха на гостите атмосферата, позната на повечето от тях от киното.

Вторият тур беше демонстрация на изкусителна плажна елегантност - бански с щампи, банели и бикини с висока талия. Последното дефиле на красивите млади варненки беше с бутикови официални рокли - на фона на незабравимите песни на Елвис Пресли, изпълнени на живо от неговия български двойник Цецо Елвиса. С визията и гласа си досущ като на Краля на рокендрола той втрещи чуждите летовници. В полунощ короната "Мис Варна" блесна върху прическата на 18-годишната франкофонка от IV ЕГ Жаклина Братанова, а с нея красавицата получи и диамантено колие за 8000 евро.

Новата носителка на престижната титла е с перфектните мерки 88/63/90 и е висока цели 183 см. Нейни подгласнички станаха Стела Димитрова, Габриела Колчева и Илиана Иванова. Медиите посочиха своята избраничка - Луси Димитрова, която след няколко дни ще отпътува за Швеция, където учи и живее. Журито беше с председател Мира Матеева, собственик на "Вип фешън груп". Гласа си дадоха още Яна Маринова от "Стъклен дом" и "Фамилията", топмоделът Гери Дончева, новият изпълнителен шеф на Гранда Антон Иванов и зам. областният управител на Варна Мерткан Ибрямов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай