Министър Ненчев: Военната болница в Сливен има шанс

Министър Ненчев:  Военната болница в Сливен има шанс | StandartNews.com

Проблемите на Военната болница в Сливен бяха обсъдени на днешните срещи на министъра на отбраната Николай Ненчев с ръководството на здравното заведение, областния управител на област Сливен Димитър Сяров, представители на местната администрация и на военнопатриотичните съюзи. Срещите се проведоха по време на посещението на министъра на отбраната в гарнизон Сливен.

Министърът на отбраната Николай Ненчев благодари на областния управител на Сливен за неговата съпричастност към решаването на проблемите, подобряването на състоянието и гарантирането на бъдещето на Военната болница. Присъстващите представиха високите оценки, които през годините са получавали сливенските военни медици от колегите си от Алианса.

Ръководството на Военната болница получи подкрепата на министъра да бъдат прекратени всички договори, които са финансово неизгодни. Добрият мениджмънт на болницата би могъл да й помогне да се самооздрави, според министъра.

По-рано днес Николай Ненчев проведе среща с кмета на Община Нова Загора Николай Грозев. Посещението беше част от обиколката му в региона по повод проверка на състоянието на военните обекти на територията на страната. Ръководството на общината запозна министър Ненчев с обстановката в региона, а кметът Николай Грозев изтъкна, че към момента няма язовири в критично състояние.

Обиколката продължава с посещение на съвместното съоръжение в Ново село.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай