Меню за влюбени предлага романтичен ресторант в Стара Загора

Меню за влюбени предлага романтичен ресторант в Стара Загора | StandartNews.com

Стара Загора. Със специално меню за влюбени изкушава своите клиенти романтичният ресторант „Орфеида" на старозагорски комплекс на връх Св. Валентин. „Любов от пръв поглед" е нарекъл шеф-готвачът зелената салатка с кокосови скариди. Топлото предястие - пълнени бейби калмари, пък ще бъде поднесено като „Писмо в бутилка". Основното ястие - свинско бонфиле с гъши дроб и манатарки, естествено е кръстено „Всичко е любов". Десертът пък, както може да се очаква, е специална шоколадова валентинка. Влюбените двойки ще получат и бутилка вино, подарък от щеф-готвача.

В унисон с романтичната вечеря е и музиката, която ще звучи в празничната вечер на влюбените. Те ще се насладят на класически изпълнения на пиано от младия виртуоз на клавишите Деян Асенов и нежните шансони в The Love Hour на поп звездата Теодор Койчинов. За най-издръжливите празничният маратон ще продължи до малките часове на нощта с диджей парти и пиано бар, обещават домакините.

Кувертът за цялото това гастромическо и душевно угощение е 50 лв на човек. Специално за 13 и 14 февруари комплексът предлага и изгодни пакети за двама: Два куверта с 1 нощувка и вечеря на самия Св. Валентин в луксозна двойна стая със закуска и SPA-процедури струваат 200 лв. Два куверта с 2 нощувки на 13 и 14 февруари в луксозна двойна стая с 2 закуски плюс вечеря и SPA-процедури пък са 370 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай