Медийната гилдия дава "Златната корона" от 9 юни

Медийната гилдия дава "Златната корона" от 9 юни | StandartNews.com

Добрич. За поредна година от 9 до 12 юни Албена ще е домакин на XIX издание на международния медиен форум "Mediamixx Festival & Congress 2013", който ще се проведе в петзвездния "Фламинго Гранд", съобщиха от курорта. В сайта на форума до 5 юни тече и онлайн гласуване на медийната гилдия, което ще определи кой е най-добрия бг телевизионен сериал, който ще получи отличието "Златната корона", като арбитър е и Deloitte. Тази година организаторите също възстановяват и традиционния турнир по тенис за журналисти в рамките на феста, съобщават от пресцентъра на курортния комплекс. Събитието ще се състои в петзвездния хотел „Фламинго Гранд", като тази година ще бъде възстановен и турнира по тенис за журналисти.

"Mediamixx Congress" (10 и 11 юни) включва няколко теми - "Капитала в медиите (медийната свобода)", "Как се променят бизнес моделите при цифровизацията", "Регионалните Копродукции Партньорство с DISKOP", "Кросмедия или какво се случва на пазара за медийно съдържание" и др. Сред модераторите на конгреса са зимена като Патрик Жуко, Светлана Василева и др., които ще споделят теоретични и практически умения. С участие в конгреса ще се включи и Асоциацията на доставчиците на ТВ съдържание.
В рамките на „Mediamixx '13" ще има wоrk shop за студенти, стажанти и млади специалисти в областта на медийния бизнес.

На 12 юни медийният форум на официална церемония ще връчи своите ежегодни награди "Златна корона" - наградите на медийната гилдия за най-добър сериал; Smart Investor Award - за умна инвестиция в медийния бизнес; Cross Culture Award - за принос в развитие на връзките между държавите и техния бизнес; награда на домакините от курорта „Албена"; „Златен чадър" - за цялостен приност за развитие на медийния бизнес в региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай