Мъж скочи от Аспаруховия мост във Варна

Мъж скочи от Аспаруховия мост във Варна | StandartNews.com

Варна. Млад мъж, на видима възраст по-малко от 30 години, скочи в сухата част на брега от Аспаруховия мост във Варна, съобщиха от ОДП на МВР.

След близо 4 часа преговори и увещания от страна на полицията, младежът скочи от моста. Малко преди 19:30 линейка премина по главната улица. От полицията съобщиха, че младежът е в тежко състояние. Той е бил откаран в шокова зала на МБАЛ "Света Ана".

На място бяха изпратени психолози и полицейски екипи, които се опитваха да разубедят отчаяния човек да не предприема фаталната стъпка. 

Полицаи и психолози разговаряха с младежа, надвиснал от Аспаруховия мост. Той е светлокестеняв, гол до кръста, не изглежда психопат, но има по-резки движения. Полицаите му даваха вода, той държеше в себе си цигари и разговаряше по телефона. Под моста на брега имаше 3-4 спрени коли, вероятно на приятели на младежа.

Движението по Аспаруховия мъж не бе спряно, отбито от първата лента, където има полицейска кола. Според хора, които наблюдаваха драматичната картина, младежът няма да скочи, но вероятно плаши някого по телефона с фаталното намерение да се преметне.

Аспаруховият мост е известен като моста на смъртта е най-предпочитаното място за самоубийците през последните няколко години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай