Мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа

Мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа | StandartNews.com

Благоевград. 20-годишен младеж се преби с лек автомобил „БМВ" на пътя от родното му село Лебница за Сандански. Красимир Г. е настанен в реанимация на санданската болница с множество травми, лекари се борят за живота му.

Тежкият пътен инцидент станал към 01,50 часа през нощта в събота на улица в село Струма. Младият мъж, който е студент, шофирал колата с висока скорост. На завой обаче загубил контрол над управлението. Возилото ударило странично паркиран микробус „Форд Транзит", после преминало през дърво и накрая се забило в телена мрежа на овощна градина.

Силният тътен събудил живеещите в района. „Събрахме се над 30 души край колата, но не знаехме как да помогнем. Вътре имаше и едно момиче, но то не бе тежко ранено. Младежът обаче стенеше, имаше кръв по лицето. Картината бе страшна. 10 души звъняхме на телефон 112. Линейката се забави поне половин час. Как може полицията и пожарната да дойдат до 10 минути, а от спешния център след 30 минути", споделиха възмутени жители на село Струма.

От реанимация на МБАЛ „Свети Врач" в Сандански отказаха информация за състоянието на водача на беемвето. Възможно е да го транспортират за столична клиника. 16-годишното момиче, което се возело в колата, е прегледано и е освободено за домашно лечение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай