Мъгла затвори пристанище Бургас

Мъгла затвори пристанище Бургас | StandartNews.com

Бургас. Поради мъгла пристанището в Бургас е затворено за маневри, съобщават от порта. Намалена в видимостта навсякъде в област Бургас. Видимостта е между 50 и 100 метра, съобщи „Фокус".

 

Температурите са положителни. Валежи няма. Пътните настилки са предимно сухи, на места влажни и мокри. Движението в региона е спокойно. В сила са постоянните ограничения, които важат предимно за товарните автомобили. Дюлински проход е затворен за тежкотоварни автомобили. За камиони с тегло над 10 тона е забранено движението по пътя Черница - Сунгурларе – Чубра, поради концентрация на пътнотранспортни произшествия. В сила е и забраната за движение на камиони над 20 тона по стоманен мост на река Казан дере по пътя Провадия – Айтос. За 20-тонни камиони е забранено да се движат и по пътя Царево-Резово, където има и въведени ограничения на скоростта.

 

По надлеза на пътя Бургас – Созопол към местността „Ченгене скеле" е забранено движението на превозни средства с тегло над 3,5 т. поради авария на носещата конструкция на надлеза. Кръстовището Созопол -Приморско между вилно селище „Каваци" и ваканционно селище „Дюни" е затворено за движение.Във връзка с продължаващата рехабилитация на пътя Елхово – Бургас, има въведено ограничение на скоростта в участъците, които се ремонтират. Ограничение на скоростта от 50км/ч е въведено и в района на град Поморие, заради разширението на пътя за Слънчев бряг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай