Кръщават домашни любимци на футболисти от "Лудогорец"

Кръщават домашни любимци на футболисти от "Лудогорец" | StandartNews.com

Разград. Нова мода тресе феновете на "Лудогорец" преди мача със синята легенда "Левски". Екзалтирани фенове от всички възрасти кръщават домашните си любимци с имената на знаменити футболисти от клуба на Киро Домусчиев. Запалянковците вярват, че включването на футболните идоли в тесния им семеен кръг, ще донесе късмет както на тях, така и на любимия отбор, който вече е станал неразделна част от живота на хората в Разград.

Асът на "зелените" Марселиньо е символично прегръщан от третокласничката Симона, която е кръстила зайчето си на прочутия бразилец. Друга запалена фенка отглежда котарак, наречен на любимия й футболист Моци. Собственици на кучета обещават, че ще кръстят идващите поколения четириноги на най-силните остриета на "зелените", от които очакват голове в предстоящите срещи от Лига Европа.

Преди мача с "Левски" в стана на домакините кипи трескаво очакване. Полицията е предприела драконовски мерки за сигурност. За да не се провокира напрежение, сините фенове ще могат да гледат мача само от пейките, разположени в клетката. Всички останали трибуни са забранени за сини артикули, предупреждават от МВР.

Продажбата на билети за мача ще спре в 13,30 часа в събота, два часа преди началото на срещата, предупреждават от управата на "Лудогорец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай