Коронясаха Царица Роза 2015 в Казанлък

Коронясаха Царица Роза 2015 в Казанлък  | StandartNews.com

Правете всичко с любов и носете добротата в сърцата си призова владетелката на красотата и таланта в Града на розите

Най-чаровната казанлъчанка по традиция бе коронясана като Царица Роза 2105 в първия ден на традиционния фестивал на розата в петък вечерта.. Тазгодишната владетелка на красотата и таланта Цветелина Иванова получи царската корона от първата дама на Казанлък – кметът Галина Стоянова пред очите на целия град на централния площад „Севтополис" с пожелание да бъде достоен посланик на своя любим град пред следващата една година.

„Казанлък не е само град на тракийските царе и благоуханната роза, но и на много таланти – художници, поети, музиканти. Нека заедно вървим напред и не само да съхраняваме това, което имаме, но и да го развиваме и подобряваме. Правете всичко с любов и не се страхувайте да грешите, защото грешките ни учат и и ни карат да израстваме. И най-важното – носете добротата в сърцата си", призова своите съграждани красавицата.

Празничната вечер продължи с пищно фойерверк-шоу и концерт на група „Сигнал".

И в неделния, в кулминацията на празника, Царица Роза и нейните подгласнички ще бъдат в центъра на вниманието на казанлъчани и гостите на града. Заедно с древния тракийски владетел Севт III, те е ще поведат и пъстрото карнавално шествие по улиците на града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай