Коледни пакети за изстрадалата Мизия събраха старозагорци

Коледни пакети за изстрадалата Мизия събраха старозагорци | StandartNews.com

Стара Загора. Коледни пакети с продукти от първа необходимост за бедстващото население на град Мизия след наводненията през лятото са събрани в обявената дарителска кампания, съобщиха инициаторите от гражданския клуб ЛИПА и обществения дарителски фонд в Стара Загора. Чрез парични и материални дарения са комплектовани общо 150 пакета с варива, ориз, брашно, захар, олио, плюс няколко празнични добавки - кори за баница, литър вино, коледна свещ и картичка с коледно послание. Към тях ще бъдат прибавени и дарените електрически печки и други полезни вещи за домакинствата в Мизия.

Даренията на старозагорци ще достигнат до над 600 нуждаещи се жители на града. Те ще бъдат транспортирани на място и раздадени в четвъртък в църквата „Св. Св. Петър и Павел" в Мизия по предварително съгласуван списък на нуждаещи се семейства, определени от обществения съвет в града.

Инициаторите от гражданския клуб ЛИПА и обществения дарителски фонд благодарят най-искрено на всички старозагорски фирми и граждани, който проявиха съпричастност към изстрадалото население от Мизия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай