Кмет спретна парти без чалга

Кмет спретна парти без чалга | StandartNews.com

Велико Търново. Поне една вечер без чалга в балканското градче Елена си спретнаха местните хора. С помощта на кмета инж. Дилян Млъзев повече от 200 души се събраха на лятно парти на открито в събота вечерта. Инициативата беше на група младежи, водени от мотото "Вечер без чалга".

6-часовото парти започна с игри и забавления. Купонът продължи с дискотека под звездите с най-новите летни музикални хитове. Лятното парти в Елена завърши с илюминации и аплодисменти за организаторите. Класически блус и рок пък слушаха меломаните от старата столица на сцената на "Арт лято 2012" край паметника на Асеневци до полунощ в събота. Габровската група "The Blue Jam Ways" в състав Калин Василев-Кели и Светлозар Колев-Питкин, китари, Дора Тодорова, кахон и Цветомир Цанков, вокал до късно омайваха болярите.

Проектът "Арт лято 2012" за създаване на постоянна сцена за културни прояви в пространството пред Художествена галерия "Борис Денев" в близост до паметника на Асеневци се реализира от клуб "Мелон" с подкрепата на Община Велико Търново. Програмата спечели общинско финансиране в размер на 14 419 лв. и ще продължи през август и септември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай