Кмет раздаде парични награди на спортисти

Кмет раздаде парични награди на спортисти | StandartNews.com

Десетки спортисти от община Петрич с високи спортни постижения за периода 2012-2015 година получиха парични награди от кмета на общината Вельо Илиев. Сумите бяха утвърдени с решение на общинските съветници. Градоначалникът поздрави спортистите и им пожела и за в бъдеще да печелят големи победи на национално и международно ниво.

„Ние се гордеем с вас като спортисти, вие прославяте община Петрич, благодаря на Вас и вашите треньори, чиято заслуга е огромна за успехите Ви%, заяви по време на церемонията по награждаването кметът на южния град. На събитието в залата на общината присъстваха и заместник кметът по хуманитарните дейности д-р Николай Георгиев и ресорните отговорници Нако Манастарлиев и Методи Бисерков.

В края на годината ще бъдат наградени и треньорите на спортните клубове, които са постигнали високи резултати. Спортистите, които са пълнолетни, ще получат парите си срещу лична карта, а тези, които не са навършили пълнолетие, ще получат паричните си награди от касата на кметството в присъствието на един от родителите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай