Къде няма да има вода утре в София

Къде няма да има вода утре в София | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 22 юни 2015 г. (понеделник).

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. 5049 в жк „Дружба-1" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Кръстю Пастухов", ул. „Иван Арабаджията", ул. 5019, ул. 5021.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 714 в жк „Люлин-7" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бл. 713, бл. 714, бл. 715.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. „Ген. М.Д.Скобелев" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по бул. „Ген. М.Д. Скобелев" от Руски паметник до ул. „Дамян Груев", по бул. „Македония" от ул. „20-ти април" до бул. „Ген. М.Д. Скобелев".

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Искър" се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 17.30 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по ул. „Искър" от ул. „Будапеща" до ул. „Георги Бенковски".

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Равнище" в. Владая се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по ул. „Равнище" от ул. „Акад. Петко Стойнов" до ул. „Бистър поток", по ул. „Бистър поток" от №13 до №37, ул. „Борика".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лепенец" в кв. „Васил Левски" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по ул. „Лепенец" от ул. „Поп Груйо" до ул. „Рилска обител".

Във връзка със спиране и пускане на вода с цел локализиране на скрит теч до бл. 4 в кв. „Редута" с понижено налягане на водата ще бъдат от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Калиманци", ул. „Иларион Драгостинов", ул. „Георги Манчев", ул. „Димитър Софиянец".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата в района на жк „Гео Милев" - ул. „Кочани", ул. „Виница" и кв. „Редута".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай