Избраха най-игрива дама в село Полето

Избраха най-игрива дама в село Полето | StandartNews.com

Най-добрата танцьорка на празника за 8 март избраха в симитлийското село Полето. Над 80 дами празнуваха от сърце и душа Деня на жената. Млади и възрастни жителки на селището се събраха в заведението под сградата на кметството и показаха, че знаят как да се веселят.

Кметът на селото Иван Манчев не пропусна да ги поздрави, като дойде в най-пиковия час на забавлението. „Щастлив съм да бъда днес сред вас и да ви поздравя по случай най-красивия пролетен празник – 8 март, желая ви много здраве, щастие и нека усмивката не слиза от лицата ви, защото така светът е по-красив" , каза селският управник. Жените бяха подготвили много изненади за вечерта, забавна томбола разсмя всички, а конкурсът „Най-добре танцуваща дама" излъчи най-игривата от всички празнуващи.

Дами в пенсионна възраст се събраха, за да се повеселят и отпразнуват Международния ден на жената в село Крупник. Те получиха приветствие от общинския кмет на Симитли Апостол Апостолов. Жените бяха подготвили празнична томбола и забавления, които да разнообразят вечерта. Със съдействието на градоначалника в заведението имаше и оркестър, който вдигна градуса на настроението. Вечерта продължи с много танци, веселба и кръшни народни хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай