Хиляди рокери с шоу в Рила и Пирин

Хиляди рокери с шоу в Рила и Пирин | StandartNews.com

Хиляди любители на моторите и рок музиката от страната и чужбина ще атакуват местността Предел от 22 до 24 юли за поредния си фестивал. Ревът на машините и песните ще огласят планините Рила и Пирин. Шоуто на рокерите ще стартира по традиция с водосвет в петък привечер. Много игри ще забавляват присъстващите през цялото време, а огромни количества бира ще утолят жаждата им. Ще има дартс от мотор, сапунена борба, бутане на бирен кег с мотоциклет, мятане на бирен кег, надпиване с бира и айран, дърпане на въже.

Няма да мине без състезание за най-много и най-атрактивни татуировки, за най-шумен мотоциклет, за най-добра самоделка. По традиция и тази година ще се проведе обиколка на град Разлог на 23 юли, събота. Непосредствено след обиколката ще има и състезание за атрактивно каране и драг.

Първата вечер на сцената ще забиват групите „Future Boogie", „Black rose" и „Т 34". Втората е ред на известната музикална банда „Rock Heart" – трибют банда на „MOTORHEAD", „METALLICA" и „ACDC", на „VULGAR BULGAR" – трибют банда на „PANTERA", и на „Обратен ефект".

„Очакваме над 1000 рокери от цялата страна, Гърция, Македония и Западна Европа. Всички сме хора с бензин в кръвта. Да си рокер, това е до живот - вятър в косите, рев на двигател в ушите, свобода в душите", твърди председателят на „Пирински вълци" - Методи Методиев-Вожда.

На мотосъбора рокерите ще отправят апел към водачите на автомобили за повече толерантност към тях. Не винаги мотористите са виновни за катастрофите, категоричен е Вожда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай