„Форд" предизвикал кървавото автомеле край Кресна

„Форд" предизвикал кървавото автомеле край Кресна | StandartNews.com

Благоевград. Станаха ясни обстоятелствата около тежката катастрофа, станала вчера около 15:30 часа в Кресненското дефиле. В нея загина 62-годишен американски гражданин, а още 8 души бяха ранени.

„Форд Ескорт", управляван от 43-годишен санданчанин, е причинил тежкия пътен инцидент, сочи полицейското разследване. Лекият автомобил частично е навлязъл в лентата за насрещно движение, при което се удря в предна лява част на идващия срещу него влекач „Скания" с прикачено полуремарке, управляван от 38-годишния С.Ц. от село Ново Делчево.

В резултат на удара товарният автомобил навлиза в насрещната лента за движение и се удря в насрещно движещия се джип „Мерцедес GL 450", управляван от 59-годишния софиянец Евгени Н. След това камионът продължил движението си в насрещната лента и ударил челно „Фолксфаген Пасат", който се шофирал от 24-годишният К.Д. от Сандански. Автомобилът на последния отскочил назад и блъснал движещия се зад него товарен автомобил „Рено Канго", управляван от 58-годишният благоевградчанин И.Д.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай