Фестивалът "Meadows in the mountains" отново в Родопите

Фестивалът "Meadows in the mountains" отново в Родопите | StandartNews.com

"Meadows in the mountains" отново ще покори Родопите. Фестивалът, който се провежда за шеста поредна година, ще бъде открит днес в село Полковник Серафимово. Той ще продължи до 13 юни с богата програма.

Очаква се над 1 000 чужденци от Англия, Гърция, Турция, Германия, Австрия и други страни да присъстват на събитието в смолянското село.

Електронна музика, техно и етно ще звучат предимно през трите фестивални дни. По традиция феновете, дошли да се забавляват на китните родопски поляни, отсядат на палатки или в квартири, отдавани от местните хора.

Sassy J, Bruno Schmidt, Henry Wu, Albrecht Wassersleben, Last Japan, Edd Word, Anna Wall и Zulu, San Proper, Maxi Storrs, Rough Draft DJs, Wild Life и дуото Thugfucker, са само част от музикантите, които ще забият в планината.

"Фестивалът е съкровено и уникално изживяване, съчетаващо спиращ дъха пейзаж, жизнерадостно обкръжение, изтъкано от приятелски усмивки, и музикална палитра, преливаща от седемдесетарски рок през диско до ударен клубен саунд", споделят организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай