Есе от Разлог с първо място в конкурс

Есе от Разлог с първо място в конкурс | StandartNews.com

Разлог. Талантлива ученичка от Разлог грабна първо място с есе в национален конкурс. Над 3000 младежи от 6 до 12 клас от цялата страна взеха участие в състезание по писане с въображение. То бе организирано от "Corplus" и Министерството на образованието младежта и науката. Наградени бяха 21 от най-добрите творби.

Анастасия Андриова от СОУ „Братя Каназиреви" в Разлог бе класирана на първо място за ниво 8 клас за нейното есе „Най-щастливият човек на земята". „За мен "Creative Writing"("Креативно писане") беше едно интересно предизвикателство и с удоволствие приех да участвам. Избрах темата за най-щастливия човек, тъй като тя ми допадна най-много. Вложих най-доброто от себе си в написаното. Наистина се радвам, че журито са оценили това. Сега ще бъда още по-уверена в това, което пиша", сподели Анастасия.

Гости на церемонията бяха проф. Майкъл Коен от Американски университет в Благоевград и проф. Росица Иванова от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий", които изнесоха лекции. Наградите за всички победители бяха осигурени от Американски университет в България, Експреспъблишинг и Американското посолство у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай