Джип пламна в движение, огнеборци гасиха хотел и къща

Джип пламна в движение, огнеборци гасиха хотел и къща | StandartNews.com

Без пострадали се размина огнен инцидент във вторник в Разлог. Джип „Мерцедес" лумна в пламъци, докато се движи по една от централните улици в Дългата махала на града. Сигнал за произшествието е подаден към 11,48 часа на телефон 112. Водачът излязъл навреме от горящата кола и се спасил невредим. Пристигналите огнеборци от РС ПБЗН са потушили огнената стихия, обхванала джипа. Изгорели са резервоарът и горивната помпа на возилото. Причината за пожара е късо съединение.

Пожар възникна във вторник и н хотелски комплекс в град Кресна. Запалило се котелното помещение, сигнал за инцидента е подаден в 14,50 часа. Пожарникари от Сандански са се справили бързо с пламъците. Нанесени са незначителни материални щети – изпепелени са електрически кабел и стъклопакет, стените са опушени. Късо съединение в електрическата инсталация е причинило огнената стихия.

Покрив на къща в санданското село Поленица пък избухна в пламъци през нощта в сряда. Сигнал за горяща жилищна сграда е подаден в 03,50 часа на телефон 112. Огънят е загасен от екип на РС ПБЗН - Сандански. Изгорял е покривът на къщата. Причина за инцидента е непочистен комин, който се подпалил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай