Добруджанските лавандулови полета в най-новата лента на Боливуд

Добруджанските лавандулови полета в най-новата лента на Боливуд | StandartNews.com

Добрич. На 6 юли „Боливуд" започва снимки на най-новата си продукция, която е на историческа тематика, разкри изпълнителният директор на „Албена" АД Красимир Станев.

„Продуцентът на филма Рамджи Натараджан е наш гост и му показваме различни места, като до момента е споделил, че част от снимките ще бъдат направени в Албена, други кадри ще се снимат на голф игрището „Тракийски скали", разкри още Станев. Гостът от „Боливуд" допълнил, че е изключително впечатлен от полетата с лавандула в Добричко и задължително щяло в лентата да има кадри и сред цъфналата лавандула.

Станев определи Натараджан като космополитна личност и добави, че продуцентът е снимал филми в Нова Зеландия, Швейцария, Ирландия. Търговският директор Маргита Тодорова допълни, че в Албена очаква за снимките да пристигне екип от 50-60 души, сред които са и актьори, които ще игрaят във филма. Тодорова добави още, че в края на миналата седмица България като дестинация е била водеща публикация на „Дека кроникъл" – медия, която е на първо място в Южна Индия и заема 4 място по разпространение и популярност сред читателите в цяла Индия.

Припомняме, че миналото лято гост на Албена и страната ни бе Мукеш Бхат – президент на Асоциацията на индийските филмови продуценти. При визитата си в курорта Бхат сподели тогава с медии, че е изключително очарован от страната ни, която има уникална природа и непременно той лично ще се върне да почива у нас, както и че ще се снима филм в страната ни. Година по-късно вече това ще е факт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай