Дискутират перспективите за интеграция на Западните Балкани

Дискутират перспективите за интеграция на Западните Балкани | StandartNews.com

Експерти ще дебатират на тема: „Перспективите за европейска интеграция на Западните Балкани" в Югозападния университет „Неофит Рилски" в Благоевград. Събитието е в сряда, 18 февруари, от 10,30 до 12,30 часа в зала 114 на Първи учебен корпус.

Дискусията се организира от Центъра за изследвания и разпространение на политически и философски идеи, Катедрите "Философски и политически идеи" и "Международно право и международни отношения", Дипломатическия институт при министъра на външните работи. В разговора ще участват доц. д-р Александър Йорданов - председател на 36-то Народно събрание, проф. д-р Яни Милчаков – бивш посланик, експерт към Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа, доц. д-р Боби Бобев – бивш посланик, д-р Наум Кайчев - генерален консул на България в Торонто, Канада (1999-2001) и в Битоля, Република Македония (2007 - 2010). Модератор на дебата ще е проф. Лазар Копринаров.

Експертите ще дискутират настоящето и бъдещето на Западните Балкани и стъпките за по-бърза европейска интеграция на региона.
Владимир Симеонов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай