Дете се обеси на прозорец в кола

Дете се обеси на прозорец в кола | StandartNews.com

Плевен. 6-годишно дете загина при нелеп инцидент в плевенското с. Беглеж и бе погребано в понеделник. Вратлето на малкия Гюнай Красимиров било притиснато от стъклото на лека кола, което се вдигнало и го задушило. Трагедията станала в събота пред дома на семейството, което има още две малки деца.

Гюнай увиснал обесен на предната врата на старо „Рено" , собственост на неговия чичо, и починал на място. Прозорецът бил леко отворен - колкото малкият да си провре главата. Детето се пъхнало през процепа и се опитало да си отвори вратата.

Краката му обаче се подхлъзнали по мократа ламарина и то се задушило, разказаха съседи. В паниката си задействало бутона на елстъклата. Смъртта настъпила преди възрастните да успеят да го освободят от капана. Наблизо играли други деца, които се развикали за помощ.

Според полицията в Плевен при аутопсията и разпитите на свидетели не са установени данни за насилие. Смята се, че детето загинало при нещастен случай. Притисната била сънната му артерия. Гюнай трябваше да бъде първокласник тази година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай