Части от София остават без вода в сряда

Части от София остават без вода в сряда | StandartNews.com

София. „Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от водоснабдителното дружество. 

 

На 12 март 2014 г. (сряда), във връзка с направа на временни водопроводи зад бл. 334 жк. „Младост" ІІІ, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бл. 333, бл. 334, бл. 335
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска разположена пред бл. 334.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

 

На 12 март 2014 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Бузлуджа" Център , се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района:
по ул. „Бузлуджа" от бул. „Витоша" до ул. „Княз Борис ІІІ"
по ул. „Цар Асен" от ул. „Бузлуджа" до ул. „Шандор Петьофи"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Витоша" ъгъла с ул. „Бузлуджа".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

 

На 12 март 2014 г. (сряда), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове по ул. „Радивой", кв. „Кремиковци" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Радивой", ул. „Кремиковци", ул. „Възраждане", ул. „Стефан Караджа"
по ул. „Бели брези" от ул. „Снежанка" до ул. „Ален мак"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска разположена на ул. „Радивой" срещу читалището.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

 

На 12 март 2014 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Тодор Джебаров" кв. „Манастирски ливади – изток", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 406-та, ул. „Манфред Вьорнер", ул. „Тодор Джебаров", ул. „Григор Чешмеджиев", ул. „Майор Павел Павлов", ул. „Тодор Каблешков"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тодор Каблешков" ъгъла с ул. „Тодор Джебаров".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочиха от "Софийска вода". Те напомнят, че засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 и да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай