Части от София остават без вода в петък, 8 август

Части от София остават без вода в петък, 8 август | StandartNews.com

София. „Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 август 2014 г. (петък), съобщиха от водоснабдителното дружество. 

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Хаджикоцев" кв. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района:
по ул. „Димитър Хаджикоцев" от ул. „Църноок" до ул. „Зорница"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Хаджикоцев" ъгъла с ул. „Никола Козлев".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 8 август 2014 г. (петък), във връзка с изграждане на нови връзки на уличен водопровод ул. „Димитър Думбалаков" кв. „Триъгълника", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района:
по ул. „Димитър Думбалаков" от ул. „Шабан" до ул. „Иван Мърквичка"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Думбалаков" ъгъла с ул. „Чайка".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 8 август 2014 г. (петък), във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Цар Освободител" гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района:
по ул. „Цар Освободител" от ул. „Цар Симеон" до ул. „Ела", ул. „Разтоварище", ул. „Тракия", ул. „Марица"
по ул. „Сливница" от ул. „Цар Освободител" до ул. „Цар Симеон" и ул. „Росица"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Освободител" – пред общината .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 8 август 2014 г. (петък), във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод на ул. „Алеко Константинов" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района:
по ул. „Алеко Константинов" от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" до бул. „Мадрид"
по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. „Алеко Константинов" до ул. „Мърфи"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлоги и Христо Георгиеви" ъгъла с ул. „Мърфи" .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, обещават от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай