Части от София остават без вода на 11 септември

Части от София остават без вода на 11 септември | StandartNews.com

София. „Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 11 септември 2014 г.,(четвъртък), съобщиха от дружеството.

Във връзка с ремонтни дейности на ул. „Райко Даскалов", кв. „Вердикал" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :

ул. „Райко Даскалов" от ул. „Тунджа" до края на улицата
ул. „Липа"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Райко Даскалов", ъгъла с ул. „Тунджа".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 11 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Подлозище", кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Подлозище" от ул. „Бойчо Бойчев" до жп линия София-Перник
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Подлозище" №11.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 11 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Тинтява", жк „Изток", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Драган Цанков", ул. „Тинтява", ул. „Самоков"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Чарлз Дарвин" №2.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 11 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на бул. „Андрей Сахаров", кв. „Младост" I, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бл. 64 – висока зона, бл. 66, магазин „Пикадили", Търговски център на бул. „Андрей Сахаров" до бл. 66, пицария между бл. 64 и бл. 66
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 66 и бл. 64.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 11 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Врачанска", с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Искърска", ул. „Борис Найденов", ул. „Тинтява", ул. „Васил Левски"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Борис Найденов", кръстовището с ул. „Лъката".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 11 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с ремонтни дейности на ул. „Родопи", с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :
ул. „Чайка", ул. „Родопи" от ул. „Чайка" до ул. „Китен", ул. „Струма"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Чайка", ъгъла с ул. „Еделвайс".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 11 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с ремонтни дейности на ул. „Акад. Георги Бончев", кв. „Слатина", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :
Част от площадковата мрежа на БАН: ул. „Акад. Георги Бончев", ул. „Акад. Стефан Ангелов" и блокове с номера 21, 26, 27, 29, 101, 103, 104, 105 и 109.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул „Акад. Георги Бончев" пред бл. 2.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, обещават от водоснабдителното дружество.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай